home Galleries blogs runs about
 


Duurloop richting Scheveningen

Een duurloop van 2,5 uur stond op het programma. Ik vind het prettigste om door duin/bos/strand te lopen en heb besloten de komende duurlopen af te wisselen door de ene week richting noord en de andere richting zuid te lopen.

Vandaag richting zuid, waarbij de route me bracht vlak voor Scheveningen. Rond 7.00 weer starten, deze keer ging het erg goed vanaf het begin. Had ik een goede dag of begin ik te wennen aan de vroege lopen?

In de lange duurloop loop ik intervallen van op of net langzamer dan marathontempo. Ze bevallen me goed. Zo wordt een loop lekker afwisellend en ik heb het gevoel veel fitter thuis te komen! Deze week na het inlopen 7 keer 1,5km versnellen en 2,2km duurloop.


De Nikon Coolpix die ik had besteld is eindelijk binnen, een erg compacte camera die makkelijk in m'n belt meegaat. Hier de eerste foto's ervan:

Bunker bij Scheveningen

Bunker bij Scheveningen met uitzicht op de Pier

Op de terugweg zou ik eigenlijk een stukje over strand lopen i.v.m. hoog water. Het liep echter zo lekker dat ik besloot door de lopen over strand naar Katwijk. Onderweg een filmpje opgenomen. Nog even wennen om de camera stil te houden... ;)


Hier een overzicht van de route: